01 maart, 2024

Steffie helpt mensen met een kunstgebit

Mensen met een verstandelijke beperking hebben meer kans op problemen in de mond. Hun motoriek is vaak zwak en ze hebben vaak ook problemen als slappe lip-, tong- en wangspieren. Maar ook een afwijkende tandstand, spierspanningen,..

Lees meer
01 maart, 2024

Trots op je laboratorium: laat het zien met een keurmerk van Tandgarant!

In de zorg is het steeds vanzelfsprekender om kwaliteitsnormen op te stellen en de kwaliteit van je werk inzichtelijk te maken. Het is logisch dat de tandtechniek hierin meegaat. Steeds vaker worden kwaliteitszorg en het bezit van een keurmerk..

Lees meer
29 februari, 2024

Open Dag DHTA op donderdag 7 maart

Op donderdag 7 maart opent de DHTA weer haar deuren. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 18:00 en 21:00 uur. Docenten en studenten vertellen dan graag meer over de mbo-opleidingen van de DHTA en staan klaar om alle vragen te..

Lees meer
25 februari, 2024

Kwartaalbericht pensioenfonds 2023/IV

De actuele dekkingsgraad van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is in 2023 gedaald van 108,7 % naar 106,3%. De beleidsdekkingsgraad steeg juist, van 111,5% naar 112,0%. De daling van de actuele dekkingsgraad werd met name veroorzaakt door de..

Lees meer
09 februari, 2024

PFZW stopt met beleggen in groot aantal olie- en gasbedrijven

Pensioenfonds PFZW is gestopt met beleggen in olie- en gasbedrijven die nog steeds geen overtuigend plan hebben in lijn met het klimaatakkoord van Parijs. En helaas geldt dat voor het overgrote deel van deze bedrijven, ook voor de hele grote...

Lees meer
09 februari, 2024

Transitieplan op weg naar nieuw pensioenstelsel

Vakbonden en werkgeversorganisaties in de sector zorg en welzijn, inclusief tandtechniek, hebben met elkaar afspraken gemaakt over hoe de nieuwe pensioenregeling van PFZW eruit moet komen te zien. De ouderenorganisaties hebben laten weten dat zij..

Lees meer
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.