Terug

Jaarvergadering op 7 oktober bij Dental Impex

Na anderhalf jaar coronacrisis houden we op donderdag 7 oktober 2021 om 19.00 uur weer een 'live' jaarvergadering. Dit keer zullen we gastvrij ontvangen worden door Dental Impex B.V. te Leerdam. Onder meer een korte bedrijfspresentatie, een rondleiding en de jaarlijkse ledenvergadering zullen op het programma staan. De ontvangst met broodjes en koffie is vanaf 18.30 uur.

Dental Impex is al ruim dertig jaar leverancier van tanden en kiezen in zowel porselein als kunststof. Daarnaast verkopen zij ook pers- en gietkunststoffen, lichtuithardende lepelplaten, opstelwas en vele andere benodigdheden voor de moderne tandtechnicus. Vanaf 18.30 uur worden we hartelijk welkom geheten door eigenaar Jan-Willem Manger en zijn medewerkers.

Leden hebben reeds een uitnodiging met de agenda per post ontvangen. De andere stukken voor de ledenvergadering zijn op de website geplaatst.

Het programma van de jaarvergadering luidt:
. 18.30 uur: Inloop met broodjes en koffie
. 19.00 uur: Algemene ledenvergadering
. 20.30 uur: Presentatie Dental Impex en rondleiding door Jan-Willem Manger, general manager
. 21.30 uur: Napraten en netwerken met een drankje en hapje
. 22.00 uur: Sluiting.

Er staan belangrijk en interessante thema’s op de agenda, zoals de AOV voor Tandtechnici, het project eerlijke tarieven, kwaliteitsborging en de CAO.
Heeft u moeite met bepalingen in de huidige CAO voor de Tandtechniek? Heeft u voorstellen voor verandering? Dan heeft u nu de gelegenheid tot inspraak!

Locatie: Dental Impex BV, Fokkerstraat 7, 4143 HJ Leerdam (0345-681779).

Vanwege de catering wordt u verzocht uzelf tijdig vooraf aan te melden via het formulier hieronder.

PS. We zijn helaas nog niet van corona af. Bent u niet gevaccineerd? Laat u zich dan vooraf testen, ter bescherming van uw collega’s. Dank!

Aanmelden voor activiteit
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.