Terug

Jaarvergadering op 7 oktober bij Dental Impex

Na anderhalf jaar coronacrisis houden we op donderdag 7 oktober 2021 om 19.00 uur weer een 'live' jaarvergadering. Dit keer zullen we gastvrij ontvangen worden door Dental Impex te Leerdam. Onder meer een korte bedrijfspresentatie, een rondleiding en de jaarlijkse ledenvergadering zullen op het programma staan. De ontvangst met broodjes en koffie is vanaf 18.30 uur.

Dental Impex is al ruim dertig jaar leverancier van tanden en kiezen in zowel porselein als kunststof. Daarnaast verkopen zij ook pers- en gietkunststoffen, lichtuithardende lepelplaten, opstelwas en vele andere benodigdheden voor de moderne tandtechnicus. Vanaf 18.30 uur worden we hartelijk welkom geheten door eigenaar Jan-Willem Manger en zijn medewerkers.

Dit is een vooraankondiging. U zult als lid te zijner tijd tevens per post een uitnodiging ontvangen. De stukken voor de ledenvergadering zullen tijdig op de website geplaatst worden.

Uiteraard zullen we alle benodige voorzorgsmaatregelen nemen, om coronabesmatting te voorkomen en voegen we ons naar de overheidsmaatregelen, hetgeen onder meer betekent dat de datum onder voorbehoud is. Vanwege corona zal alleen deelname na aanmelding mogelijk zijn. Aanmelden is reeds mogelijk via het formulier.

Aanmelden voor activiteit
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.