Terug

Jaarvergadering via webinar op 12 november

Vanwege de coronacrisis zullen we onze jaarvergadering van 2020 in digitale vorm houden. We zouden dit jaar gastvrij ontvangen worden door Dental Impex te Leerdam maar het bestuur vindt het nu niet verantwoord om een fysieke bijeenkomst te houden. Daarom zullen we op donderdag 12 november om 19.30 uur een korte videoconferentie houden.

Deze digitale vergadering wordt mogelijk gemaakt door een noodwet, die bepaalt dat ledenvergaderingen, die op grond van de statuten eigenlijk in de vorm van een fysieke bijeenkomst moeten plaatsvinden, dit jaar ook digitaal gehouden mogen worden.

Leden krijgen een uitnodiging per post, met de agenda als bijlage. De andere stukken voor de algemene ledenvergadering vindt u uiterlijk een week van tevoren op het besloten deel van deze website. Problemen met inloggen? Laat het ons weten!

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Na aanmelding zal u circa een week voor de vergadering een link gestuurd worden, waarmee u zeer eenvoudig toegang tot de vergadering kunt krijgen.

Om actief deel te nemen aan de vergadering heeft u naast een PC tevens een luidspreker, camera en microfoon nodig. In een laptop zijn deze vrijwel altijd reeds ingebouwd.

We zullen deze ledenvergadering beknopt houden en we hopen elkaar in het voorjaar weer te zien in een uitgebreidere ‘live’ ledenvergadering. 

We reken op uw deelname op 12 november!

Aanmelden voor activiteit
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.