Terug

VLHT-vakcursus 'De implantaatgedragen prothese anno 2022' (uitgesteld)

Ofschoon corona nog welig rondtiert, plannen we in 2022 toch weer enkele vakcursussen. Op 7 april is als eerste Toine Klaassen aan de beurt met het thema 'De implantaatgedragen prothese anno 2022'. De cursus is bedoeld voor eigenaren van tandtechnische laboratoria en hun medewerkers. Uiteraard genieten leden van de VLHT en hun medewerkers voordelen!

De implantaatgedragen prothese maakt al jaren deel uit van onze dagelijkse werkzaamheden. Op dit moment wordt er nog behandeld op de conventionele manier maar we zien ook steeds meer digitale ontwikkelingen.
Tijdens de avond neemt Toine Klaasen de tandtechnicus en behandelaar mee vanuit het verleden naar het heden en worden onderweg diverse 'tips and tricks' meegegeven om tot een gepland eindresultaat te komen. De lezing wordt afgesloten met een casus uit de dagelijkse praktijk.

CV
Spreker Toine Klaassen is 49 jaar oud en tandprotheticus. In 1993 heeft hij de opleiding tandtechnicus afgerond aan het IVT en in 1998 die van tandprotheticus, waarna hij een eigen tandprothetische praktijk met een tandtechnisch lab startte.
Na zelf een kleine keten gebouwd te hebben van vier praktijken in Zuidwest-Nederland zijn deze in 2012 onderdeel geworden van de huidige Colosseum Dental Group.
Toine is als directeur tandprothetiek klinisch verantwoordelijk voor de kpt-ers en tandprothetici die werkzaam zijn bij 4dental. Daarnaast houdt hij zich bezig met de opleiding van jonge talenten en bij- en nabijscholing.

Datum, tijd, locatie
De cursus was gepland op donderdag 7 april, van 19.30 tot circa 21.30 uur maar is om organisatorische redenen tot nader order uitgesteld.
Mocht u belangstelling hebben voor de cursus, dan kunt u toch het aanmeldformulier invullen. Bij het eventueel plannen van een nieuwe datum zal er dan contact met u opgenomen worden.
De vakcursussen worden centraal in het land gehouden, op een doordeweekse dag. De locatie van deze cursus wordt nog bekendgemaakt.

Kosten
Deelname aan de cursussen kost voor leden en hun medewerkers 35 euro. Niet-leden en hun medewerkers betalen 85 euro per persoon. Tarieven zijn exclusief BTW. Betaling achteraf op factuur.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door het formulier onder dit artikel in te vullen en daarna op 'verzenden' te klikken. Vergeet u niet in het laatste vak de namen van eventuele andere deelnemers in te vullen? Bij overtekening hebben leden van de VLHT voorrang. Wacht u dus niet te lang met aanmelden.

Aanmelden voor activiteit
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.