Cursus 'RI&E in een halve dag' II

Het is voor bedrijven die meer dan één FTE aan personeel hebben verplicht een RI&E op te stellen. De nieuwe RI&E van de VLHT is een goede aanleiding om, als het daar tijd voor is, uw Plan van Aanpak op te frissen. Daarbij kunt u nu ook uitgebreide uitleg en hulp krijgen door u aan te melden voor de cursus 'RI&E in een halve dag'.

Leden die dat wensen hebben nogmaals de kans via de VLHT een halfdaagse cursus te volgen over het gebruik van de VLHT-webtool voor de RI&E en het opstellen van een plan van aanpak.
In een bijeenkomst met 6 tot 12 leden/labs maakt u onder begeleiding van een deskundige de RI&E-rapportage en het Plan van Aanpak. Na afloop beoordeelt de deskundige de rapportage en ontvangt u een verklaring (toetsingsbrief). Met deze verklaring voldoet de rapportage aan de wettelijke eisen.
Uiteraard kunt u met eenvoudige vragen over de RI&E ook bij het secretariaat terecht, maar zulke uitgebreide ondersteuning als u op de cursus krijgt, kan de vereniging u natuurlijk niet bieden, dus grijp uw kans om de RI&E nu goed aan te pakken!

Datum, tijd, locatie
De cursus vindt plaats op donderdag 29 maart van 13.00 tot 17.00 uur bij BCN Utrecht, Daltonlaan 100. BCN is gevestigd in het in het ICT Centre. Bij het ICT Centre is goede en gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Kosten
De kosten bedragen slechts € 465,00 (excl. BTW) per vestiging. Dit is slechts een fractie van de kosten die u kwijt bent als u zelf een arbodienst uw Plan van Aanpak laat beoordelen!

Reserveren
U kunt een plek reserveren door het formulier onder dit artikel in te vullen en daarna op 'verzenden' te klikken. Vergeet u niet in het laatste vak de namen van eventuele andere deelnemers in te vullen? Er zijn nog enkele plaatsen.
Cursisten die zich hadden aangemeld voor de cursus op 18 januari en vanwege de storm niet hebben deelgenomen, hoeven zich niet opnieuw aan te melden.
Let op: het is de tweede keer dat deze cursus georganiseerd wordt. Het is niet zeker of deze cursus in de toekomst herhaald zal worden.

Webtool
Klik hier als u met onze digitale webtool voor de RIE aan de slag wilt.
 

Velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.