Cursus 'RI&E in een halve dag'

Op de ledenvergadering van 10 april is de geheel vernieuwde RI&E voor de tandtechniek gepresenteerd door arbeidsdeskundige mevr. Josje Salentijn. Met deze RI&E, die de CD-rom uit 2007 vervangt, kunt u voortaan eenvoudig en gratis een Plan van Aanpak maken. De RI&E is neergelegd in een web-applicatie waarvoor in mei alle leden een login kregen.

Het is voor bedrijven die meer dan één FTE aan personeel hebben verplicht een RI&E op te stellen. De nieuwe RI&E is een goede aanleiding om, als het daar tijd voor is, uw Plan van Aanpak op te frissen. Daarbij kunt u nu ook uitgebreide uitleg en hulp krijgen. Leden die dat wensen kunnen namelijk via de VLHT een halfdaagse cursus volgen over het gebruik van de website en het opstellen van een plan van aanpak.
In een bijeenkomst met 6 tot 12 leden/labs maakt u onder begeleiding van een deskundige de RI&E-rapportage en het Plan van Aanpak. Na afloop beoordeelt de deskundige de rapportage en ontvangt u een verklaring (toetsingsbrief). Met deze verklaring voldoet de rapportage aan de wettelijke eisen.
 
Uiteraard kunt u met eenvoudige vragen over de RI&E ook bij het secretariaat terecht, maar zulke uitgebreide ondersteuning als u op de cursus krijgt, kan de vereniging u natuurlijk niet bieden, dus grijp uw kans om de RI&E nu goed aan te pakken!

Datum, tijd, locatie
De cursus vindt plaats op donderdag 18 januari van 13.00 tot 17.00 uur bij BCN Utrecht, Daltonlaan 100. BCN is gevestigd in het in het ICT Centre. Klik hier voor de route naar het ICT Centre. Bij het ICT Centre is goede en gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Kosten
De kosten bedragen slechts € 465,00 (excl. BTW) voor één vestiging. Dit is slechts een fractie van de kosten die uit kwijt bent als u zelf een arbodienst uw Plan van Aanpak laat beoordelen!

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door het formulier onder dit artikel in te vullen en daarna op 'verzenden' te klikken. Vergeet u niet in het laatste vak de namen van eventuele andere deelnemers in te vullen? Er zijn nog enkele plaatsen. Let op: Het is niet zeker of deze cursus in de toekomst herhaald zal worden.

Velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.