DentaalLab 2017 #3 verschenen

Eind augustus viel alweer het derde nummer van het nieuwe en gratis tandtechnisch tijdschrift DentaalLab in de bus. De VLHT is partner van DentaalLab, waardoor altijd enkele pagina's verenigingszaken van de VLHT worden opgenomen. Dit keer was dat onder meer de aankondiging van de cursus 'Digitale Workflow' en de oproep voor een redactiecommissie (waarvoor zich intussen voldoende leden gemeld hebben).

DentaalLab bevat dit jaar ook telkens een artikel uit het Duitse blad Quintessenz, dat in opdracht van de VLHT is vertaald in het Nederlands. Dit keer was dat het artikel 'Drie conventionele laboratoriumtechnieken ter vervaardiging van keramische veneers'.

Omdat het bestuur van mening is dat de branche een goed en onafhankelijk tijdschrift verdient en omdat het veel waarde hecht aan de marketingkracht van een goed blad, heeft het besloten om ook na het eerste jaar het blad te blijven steunen. De redactiecommissie zal daarvoor regelmatig namens de VLHT kopij aanleveren.

Krijgt u DentaalLab nog niet in de bus? Laat het ons dan weten, dan geven wij dat door aan de uitgever.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.