Terug

DHTA zoekt leerwerkplekken

Het aantal aanmeldingen voor de BBL-opleidingen Tandtechnicus kroon- en brugwerk en Tandtechnicus prothese bij de DHTA voor schooljaar 2022-2023 is hoog. De klassen zullen gevuld zijn met enthousiaste toekomstige tandtechnici! Helaas heeft nog niet iedereen een leerwerkplek gevonden, dé voorwaarde om te kunnen starten met de opleiding. 

Heeft uw bedrijf een leerwerkplek voor een BBL-student Tandtechnicus beschikbaar? Dan kunt u dat doorgeven via MijnSBB op de website van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), zodat uw vacature op leerbanenmarkt.nl komt te staan.

De DHTA kijkt ernaar uit om samen met u uw toekomstige werknemers op te leiden! 

Klik hier voor contact met de DHTA als u vragen heeft over de leerwerkplekken voor studenten Tandtechnicus kroon- en brugwerk en Tandtechnicus prothese.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.