Terug

Eindelijk: een betaalbare AOV voor tandtechnici

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is zo’n ding waar je maar tegenaan blijft hikken als ondernemer. De meeste ondernemers blijven dit onderwerp voor zich uitschuiven, soms tot het moment dat het te laat is. Daarom is het belangrijk om dit tijdig en goed te regelen. We zijn daarom ook supertrots te kunnen melden dat de VLHT binnenkort komt met een speciale AOV voor tandtechnici. Zeker, Flexibel, Eerlijk en Betaalbaar.

We zetten deze AOV momenteel op met de SamSamKring. Uiteindelijk komt deze AOV beschikbaar voor alle ondernemers in de tandtechniek, maar leden van de VLHT krijgen als eerste de mogelijkheid om zich aan te melden en deel te nemen. En natuurlijk ontvangen onze leden extra voordelen.
In de loop van dit voorjaar gaan we van start. Houdt u daarom onze nieuwsbrieven in de gaten! Mocht u nu reeds belangstelling hebben, dan kunt u dat alvast laten weten per mail of via het contactformulier.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.