Terug

Geslaagde jaarvergadering bij Syntrus Achmea

Op maandag 7 april hield de VLHT haar jaarvergadering bij Syntrus Achmea, de uitvoeringsorganisatie voor de pensioenen in de tandtechniek te De Meern. Naast de formele ledenvergadering waren er presentaties over het pensioenfonds en de pensioenregeling door Ingo Janssen en Sophie Stapel van Syntrus Achmea.

Tijdens de formele ledenvergadering kwamen onder meer aan de orde de opleidingen en bij- en nascholing tandtechniek, de stand van zaken rond de collectieve verzekeringen via de VLHT, de geplande regiobijeenkomsten van de VLHT en de stand van zaken rond de arbeidsvoorwaarden tandtechniek. Daarnaast natuurlijk het verslag van de vorige algemene ledenvergadering, het algemeen jaarverslag 2013 (dit jaar reeds eerder verspreid), het financieel jaarverslag 2013 en het verslag van de kascommissie. Ook was er een interessepeiling inzake toekomstige projecten VLHT.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.