Gezocht: algemeen tandtechnicus (vervuld)

Een tandtechnisch bedrijf in Nood-Brabant zoekt een medewerk(st)er:

Functie: algemeen tandtechnicus
Ervaring: minimaal 5 jaar werkervaring met specifieke kennis prothesewerk/kunststofwerk
Omvang functie: 38 uur per week
Ingang: per direct
Woonplaats: omgeving Eindhoven.


De tandtechnicus is verantwoordelijk voor het zelfstandig gereed maken van tandtechnische werkstukken binnen de gestelde termijnen en volgens de vereiste kwaliteitsnormen. Deze werkzaamheden vinden plaats binnen een team tandtechnici en in onderlinge samenwerking met tandartsen en KPT’ers.

Het team tandtechnici binnen het lab is verdeeld in de afdelingen Metaal, Kunststof, Porselein, Gips en Scannen en de nadruk van werkzaamheden ligt per medewerker op een specifieke afdeling, maar de tandtechnicus moet ook werkzaamheden kunnen overnemen op een andere afdeling indien daar behoefte aan is.


Verantwoordelijkheden en bevoegdheden: het zelfstandig gereed maken van (delen) van tandtechnische werkstukken binnen gestelde termijnen en volgens vereiste kwaliteitsnormen.


Specifieke taken:

• Kroon- en brugwerk

• Prothese- / kunststofwerk

• Rebasings

• CAD/CAM (m.b.v. Degudent Brain CAM)

• Reparatiewerkzaamheden aan werkstukken.


Overig: Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal, enthousiast met hands on mentaliteit.


Stuur of e-mail uw sollicitatiebrief inclusief CV naar de VLHT.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.