Terug

In memoriam: Ineke Messelink

Bedroefd moeten wij u melden dat Ineke Messelink op 18 april 2020, op 75-jarige leeftijd is overleden. Ineke heeft zich de afgelopen decennia met hart en ziel ingezet voor de VLHT. In eerste instantie voerde zij met haar man het secretariaat. De laatste jaren was zij onze penningmeester. Sinds onze jaarvergadering in april 2019, waarin ze als actief bestuurslid afscheid nam, was zij erelid van onze vereniging.

Voor veel leden is Ineke jarenlang de steun en toeverlaat geweest op het gebied van administratie, juridische- en personeelszaken. Als bestuurslid is ze tot de laatste vergadering altijd actief en betrokken geweest. Zij was een wandelend archief en wist zich zonder veel moeite namen, zaken en jaartallen te herinneren. Als penningmeester heeft ze ervoor gezorgd dat de VLHT een financieel gezonde vereniging werd.
Hoewel ze zelf geen tandtechnicus was, heeft ze altijd met veel liefde en genegenheid over ons vak en over onze leden gesproken.
We zullen Ineke erg missen.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.