Jaarvergadering op 10 april bij Goedegebuure in Ede

Op maandag 10 april 2017 vindt onze jaarvergadering plaats bij Goedegebuure Tandtechniek, Reehorsterweg 25 te Ede. Tijdens deze jaarvergadering wordt onder meer de geheel vernieuwde RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie) van de VLHT gepresenteerd. Daarnaast zijn een rondleiding en een korte ledenvergadering gepland.

Het programma van de bijeenkomst luidt:

. 18.30 uur: Inloop met broodjes en koffie

. 19.00 uur: ALV met onder meer de nieuwe Code voor de Tandtechniek
​  en de nieuwe RI&E

. 19.45 uur: Uitleg over de nieuwe RI&E door mevr. Josje Salentijn

. 20.15 uur: Uitreiking eerste exemplaar van de Code voor de Tandtechniek
​  aan de gastheer

. 20.20 uur: Korte presentatie Goedegebuure

. 20.40 uur: Korte rondleiding

. 21.10 uur: Afsluiting met een drankje

. 22.00 uur: Sluiting.

De jaarvergadering is alleen toegankelijk voor leden en andere genodigden. De agenda en de andere stukken voor de algemene ledenvergadering vindt u uiterlijk een week van tevoren op het besloten deel van deze website. Problemen met inloggen? Laat het ons weten!

We zouden het zeer waarderen als u laat weten of u zult deelnemen, ook met het oog op de catering. U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Komt u met meerdere personen? Geeft u dan a.u.b. de naam van de tweede persoon op bij 'vragen en opmerkingen'. Bij voorbaat dank!


Velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.