Jaarvergadering op maandag 20 april

Op maandag 20 april 2015 vindt onze jaarvergadering plaats bij Advanced Dental te Veenendaal. Voor deze vergadering hebben we dhr. Theo Creugers van RadboudUMC bereid gevonden een presentatie te houden over de opleiding tot klinisch prothese technicus (KPT) en de inzet van de KPT’s in de mondzorg.

Het programma van de bijeenkomst luidt:

18.30 uur: Inloop met broodjes en koffie
19.00 uur: Algemene Ledenvergadering
20.00 uur: Inleiding over de KPT door Theo Creugers
21.00 uur: Korte presentatie over Advanced Dental door Simon Hotter, directeur
21.15 uur: Rondleiding bij Advanced Dental
21.45 uur: Afsluiting met een drankje
22.30 uur: Einde bijeenkomst.
 
De agenda en de andere stukken voor de algemene ledenvergadering vindt u uiterlijk tien dagen van tevoren op het besloten deel van deze website.

We zouden het waarderen als u laat weten of u zult deelnemen, ook met het oog op de catering. U kunt zich aanmelden via onderstaand webformulier.

De jaarvergadering is alleen toegankelijk voor leden van de VLHT en hun mederwerkers. Lid worden? Vult u het aanmeldformulier. U kunt natuurlijk ook eerst om nadere informatie vragen, bijvoorbeeld via het contactformulier.


Velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.