Jaarvergadering op maandag 7 april

Op maandag 7 april 2014 houdt de VLHT haar jaarvergadering bij Syntrus Achmea in De Meern. Voor deze vergadering hebben we dhr. Ingo Janssen van Syntrus Achmea bereid gevonden een presentatie te houden met als titel: Wat moet ik globaal als werkgever weten om mijn werknemer goed te kunnen informeren over het pensioen?

Het volledige programma van de bijeenkomst luidt:

18.00 uur: Inloop met broodjes en koffie
19.00 uur: Algemene Ledenvergadering
20.00 uur: Presentatie Ingo Janssen en gelegenheid tot vragen stellen
21.00 uur: Afsluiting met een drankje
21.30 uur: Sluiting.

Op de agenda staat onder meer het punt: 'Interessepeiling inzake toekomstige projecten VLHT'. Leden die voorstellen hebben voor projecten, bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteit, centrale afspraken met toeleveranciers, bij- en nascholling, regiobijeenkomsten e.d., kunnen dat ter vergadering of vooraf aangeven. Uw suggesties zijn van harte welkom!

De agenda en de andere stukken vindt u op het besloten deel van de website. Problemen met inloggen? Laat het ons weten!
 
U kunt zich aan- en afmelden via onderstaand formulier maar u mag natuurlijk ook een mailtje sturen naar het secretariaat. Geeft u ook aan of u van de broodmaaltijd gebruik wilt maken?

De ledenvergadering is alleen voor leden toegankelijk. Bent u geen lid en wilt u de presentatie van Ingo Janssen bijwonen? Laat het ons dan weten.

Adres: Rijnzathe 10, 3454 PV De Meern.


Velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
*
*
*
*
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.