Terug

Nieuwe editie Gebitswijzer gelanceerd

Begin juli heeft de VLHT een nieuwe versie van de Gebitswijzer uitgebracht. Leden kunnen de Gebitswijzer uitreiken aan tandartsen en andere klanten, om hun patiënten te informeren over de verschillende tandheelkundige/tandtechnische mogelijkheden. Aan de hand van tekst, foto’s en tekeningen wordt informatie gegeven over de verschillende producten. Alle leden van de VLHT krijgen zonder extra kosten een set toegestuurd.

De VLHT heeft ter ere van haar 75-jarig bestaan een map uitgegeven, waarin de vele mogelijkheden van het tandtechnische ambacht naar voren worden gebracht: de Gebitswijzer. De Gebitswijzer geeft de patiënt inzicht in de inbreng van de tandtechnicus in de tandheelkundige zorg. Dat werk vindt namelijk veelal plaats buiten het gezichtsveld van de patiënt. De Gebitswijzer levert zo een positieve bijdrage aan de bekendheid van de tandtechnische sector.

Nu is er dus een geheel nieuwe uitvoering van de Gebitswijzer, niet meer in de vorm van een map maar als brochure, bestaande uit 12 pagina's. 

In mei en juni ontvangen alle leden een aantal exemplaren van de vernieuwde Gebitswijzer, waarbij het aantal afhankelijk is van de omvang van het lab.
VLHT-leden kunnen altijd extra
exemplaren tegen kostprijs bijbestellen via onze website.

Zoals u wellicht weet is de Gebitswijzer er ook in digitale vorm, als website. Deze website is in 2020 ingrijpend gemoderniseerd. Klik hier voor de digitale Gebitswijzer.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.