Terug

Open huis DHTA op 16 januari

De coronacrisis houdt ons bezig. De DHTA begrijpt dat dit bij u tot grote uitdagingen heeft geleid. Maar gelukkig is met de komst van het vaccin wellicht weer ruimte om te kijken naar de toekomst. Goed opgeleide medewerkers zijn daarin dé sleutel tot succes. De DHTA in Utrecht staat voor u klaar. Als onderwijspartner, die altijd inspeelt op actuele ontwikkelingen én de arbeidsmarkt. 

De DHTA, dé school voor gezondheidstechniek
Drie extra redenen om uw medewerker(s) nu aan te melden voor de opleiding Tandtechniek:

• Meer online onderwijs, dus minder reistijd!

• Realistische praktijkruimtes, óók digitaal!

• Docenten uit het vak.

Subsidie
Vermoedelijk wist u dit al. Maar de overheid biedt financiële ondersteuning als u een werkplek aanbiedt aan een BBL-student. Er is tevens een mogelijkheid hierop een voorschot te ontvangen. Klik hier voor meer informatie over de Subsidieregeling Praktijkleren. Ook het Sociaal Fonds voor de Tandtechniek kent subsidiemogelijkheden. 

Zaterdag 16 januari: Online Open Huis
Interesse? Kom dan zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur naar het Online Open Huis. In live sessies informeren docenten en studenten u over de opleidingen. Ook is er alle mogelijkheid om vragen te stellen aan docenten en studenten. Klik hier om u aan te melden.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met de DHTA opnemen via info@dhta.nl of 030-6303555.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.