Terug

Open Huis DHTA op 11 december

De nieuwe directeur Ruud Mols nodigt u uit voor het Open Huis van de Dutch HealthTec Academy (DHTA) en Dutch Shoe Academy (DSA) op woensdag 11 december van 18.00 tot 21.00 uur.
 

Waarschijnlijk kent u de Academy van de DHTA al. Maar nu is een bezoek extra de moeite waard. Zo is er sinds anderhalf jaar een prachtig Orthopedie Praktijkplein. En om in te spelen op digitale ontwikkelingen is er sinds dit schooljaar een digital classroom, speciaal voor de opleiding Tandtechniek. Ook zijn enkele ruimtes voor Optiek volledig gemoderniseerd.

De DHTA groeit. En hard. Dit schooljaar is de DHTA met bijna 100 studenten méér gestart dan vorig jaar. Daarmee staat de teller op 800! Daardoor is ook het team van docenten uitgebreid. Zij staan te popelen om uw werknemer(s) te begeleiden bij het behalen van het diploma. Ga daarom even langs en maak persoonlijk kennis!

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@dhta.nl. Klik voor meer informatie op de website van de DHTA.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.