Terug

Open huis DHTA op dinsdag 9 maart

De coronacrisis houdt ons bezig. De DHTA begrijpt dat dit bij u tot grote uitdagingen heeft geleid. Maar gelukkig is met de komst van het vaccin wellicht weer ruimte om te kijken naar de toekomst. Goed opgeleide medewerkers zijn daarin dé sleutel tot succes. De DHTA in Utrecht staat voor u klaar. Als onderwijspartner, die altijd inspeelt op actuele ontwikkelingen én de arbeidsmarkt. 

De DHTA, dé school voor gezondheidstechniek

Drie extra redenen om uw medewerker(s) nu aan te melden voor de opleiding Tandtechniek:

• Meer online onderwijs, dus minder reistijd!

• Realistische praktijkruimtes, óók digitaal!

• Docenten uit het vak.


Nieuwe ontwikkelingen
De DHTA mag weer meer op locatie lesgeven. Voor de praktijklessen deden ze dat al. De DHTA doet er alles aan om een opening te vinden voor enige theorielessen fysiek op de DHTA. Daarbij staat veiligheid voorop.
De coronacrises leerde de school dat studenten online theorielessen vanuit huis als prettig ervaren. Ook wordt hun reisfrequentie verkort. Daarom blijft online onderwijs onderdeel van het curriculum, in de juiste balans met fysieke lessen.

Subsidie
Vermoedelijk weet u dit al maar de overheid biedt financiële ondersteuning als u een werkplek aanbiedt aan een BBL-student. Er is tevens een mogelijkheid hierop een voorschot te ontvangen, de Subsidieregeling Praktijkleren. Ook het Sociaal Fonds voor de Tandtechniek kent subsidiemogelijkheden. 

Online open huis
Volg op dinsdag 9 maart tussen 18.00-20.00 uur een live sessie met de docenten. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen aan docenten en studenten. Klik hier om u aan te melden.

Komt 9 maart niet uit? Geen probleem. Vraag dan een online 1-op-1 gesprek met een docent aan. Klik hier om dat aan te vragen.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met de DHTA opnemen via info@dhta.nl of 030-6303555.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2021 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.