Personeel gezocht: all round tandtechnicus bij Smithuis

Een tandtechnisch bedrijf zoekt een medewerk(st)er. Functie: all round tandtechnicus (M/V). Ervaring: diploma tandtechnicus en ervaring en specialisatie als KPT. Omvang functie: full time. Ingang: per direct.

Functieomschrijving
Een gediplomeerde en ervaren medewerker die vakbekwaam is op het brede taakgebied van de tandtechniek. Ervaring en specialisatie als KPT-er is een vereiste. Kandidaat is verantwoordelijk voor het zelfstandig runnen van een locatie. Levert daarin kwalitatief hoogwaardige productie en onderhoudt op klantvriendelijke wijze de contacten met de tandartsen.

Functie-eisen
U bent klant- en servicegericht en stelt kwaliteit op de eerste plaats. U staat open voor nieuwe ontwikkelingen en vernieuwingen binnen het vakgebied. U kunt uitstekend zelfstandig werken, maar draagt ook bij aan de positieve collegiale verhoudingen en uitstekende onderlinge samenwerking.

Smithuis Tandtechniek biedt u
Een prettige en uitdagende werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden en uitstekende ontwikkelmogelijkheden. Doordat Smithuis proactief inspeelt op de technologische ontwikkelingen binnen de sector blijft het ook in de toekomst een aantrekkelijke werkgever.
‚ÄčInschaling in schaal H.

Interesse?
Reageer door uw sollicitatiebrief en CV te mailen naar info@smithuistandtechniek.nl. Voor vragen belt u met Harry Grooters (0800-0224111).
Zie ook www.smithuistandtechniek.nl.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.