Steunpunt Acquisitiefraude wordt Fraudehelpdesk

Steunpunt Acquisitiefraude (SAF) gaat sinds kort verder onder de naam 'Fraudehelpdesk'. De Fraudehelpdesk is erop ingericht om de meldingen en klachten over meer dan honderd verschillende fraudevormen te registreren. Indien nodig wordt de melding doorgezet naar de juridische afdeling die voorheen onder de naam SAF functioneerde. Aan de registratie, voorlichting, advies en hulp verandert er verder voor ondernemers niets.

De Fraudehelpdesk is in de afgelopen paar jaar uitgegroeid tot een vraagbaak voor zowel burgers als ondernemers en haalt regelmatig de pers met waarschuwingen over nieuwe of groeiende vormen van fraude en helpt slachtoffers.
De Fraudehelpdesk is de vinden en te bereiken via www.fraudehelpdesk.nl, per e-mail en telefonisch via 088-7867372 (lokaal tarief).

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.