Terug

Verkiezing beste leerbedrijf en praktijkopleider

Welk erkend leerbedrijf heeft het leren in de praktijk zo goed voor elkaar dat het de titel beste leerbedrijf dik verdient? Voor welke praktijkopleider is werkelijk niets te gek als het om mbo-studenten gaat? Nu is hét moment om ze voor te dragen voor de verkiezing beste leerbedrijf en praktijkopleider.

De 250.000 erkende leerbedrijven in ons land bieden een kwalitatief hoogwaardige leeromgeving, waar mbo-studenten, om- en bijscholers en leerlingen van het vmbo en vso/pro zich optimaal ontwikkelen in de praktijk.

De praktijkopleider leert studenten de fijne kneepjes van het vak en moedigt ze aan om het beste uit zichzelf te halen, op professioneel én op menselijk vlak. Dikwijls staat de praktijkopleider dag en nacht voor ze klaar.

Reden genoeg om het belang van hun inzet voor al die studenten te onderstrepen. Kent u of bent u zo'n leerbedrijf of praktijkopleider die met hart en ziel studenten begeleidt? Dien uiterlijk 7 januari 2022 uw voordracht in.

Leerbedrijf voordragen
Praktijkopleider voordragen

 

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.