VLHT op Dental Expo

Van donderdag 20 tot en met zaterdag 22 maart wordt in de RAI te Amsterdam de Dental Expo 2014 gehouden. De VLHT is prominent aanwezig op deze voor de sector belangrijke beurs. Alle leden en andere tandtechnische bedrijven zijn van harte welkom op onze stand.

Alle leden en andere tandtechnische bedrijven hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om een bezoek te brengen aan onze stand (standnummer H 8.611).

U kunt (voor zover nog nodig) kennis maken met bestuursleden, even bijpraten, eventuele vragen stellen, ideeën aanleveren etc. etc.

Behalve bestuursleden van de VLHT zijn ook vertegenwoordigers van de opleiding (DHTA) en het pensioenfonds voor de tandtechniek regelmatig op onze stand aanwezig. Ook zij geven natuurlijk graag antwoord op eventuele vragen van uw kant.

Als beloning voor uw bezoek kunt u elke dag kans maken op een iPad, met onze Grote Dental Expo Loterij. Bij inlevering van uw visitekaartje kunt u op onze stand een lot ophalen. Dagelijks vindt om 16.30 uur de trekking plaats, wederom op onze stand.

We hopen u op een van de beursdagen te verwelkomen op stand H 8.611!

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.