VLHT-vakcursus 'Digital Smile Design' op 15 oktober

Na de succesvolle vakcursussen met Eric van der Winden, Nittert Postema en Gerrit van Dijk is het nu tijd voor nieuwe thema's. Op 15 oktober is het de beurt aan Erik-Jan Muts, die het thema 'Digital Smile Design' zal behandelen. De cursus is bedoeld voor eigenaren van tandtechnische laboratoria en hun medewerkers. Uiteraard genieten leden van de VLHT en hun medewerkers voordelen!

Digital Smile Design: Een nieuwe stap in de communicatie tussen tandarts en tandtechnicus

Communicatie is één van de belangrijkste sleutels tot succes in de tandheelkunde en tandtechniek. Hiervoor kan het handig zijn gebruik te maken van hulpmiddelen. Digital Smile Design (DSD) is zo'n hulpmiddel. DSD is mede ontwikkeld door dr. Christian Coachman en vereenvoudigt de communicatie met patiënt, tandarts en tandtechnicus. DSD is een geschikte tool tijdens de behandelplanning en maakt voor patiënten de toekomstige behandeling inzichtelijk. Door stapsgewijs kennis te maken met DSD kunnen de basisprincipes de volgende dag al eenvoudig toegepast worden in de dagelijkse praktijk.

Datum, tijd, locatie
De vakcursussen worden centraal in het land gehouden, op een doordeweekse dag. De cursus duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Inloop met broodjes vanaf 19.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

Deze cursus vindt plaats op donderdag 15 oktober om 19.30 uur bij de KNMT, Geelgors 1, 3435 CA te Nieuwegein (030-6076276). Inloop met broodjes vanaf 19.00 uur.

Kosten
Deelname aan de cursussen kost voor leden en hun medewerkers 39 euro. Deelname aan alle cursussen in een seizoen door dezelfde persoon kost 159 euro (leden). Eventueel kan achteraf een creditering plaatsvinden voor iemand die bij nader inzien aan alle cursussen in een jaar wil deelnemen.
Niet-leden en hun medewerkers betalen altijd 99 euro per cursus per persoon.
Betaling achteraf op factuur.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door het formulier onder dit artikel in te vullen en daarna op 'verzenden' te klikken. Vult u in het laatste vak de namen van eventuele andere deelnemers in?

Let op! De cursus is vol. Aanmeldingen komen op de reservelijst.


Velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.