VLHT-vakcursus 'Is uw laboratorium digital proof?' op 7 juni

Vanwege het succes van de vakcursussen in de afgelopen jaren hebben we ook in 2018 weer vier cursussen gepland. Op 7 juni is het de beurt aan Germen Versteeg, met als thema 'Is uw laboratorium digital proof? Wat betekent de digitalisering voor uw laboratorium en welke mogelijkheden zijn er beschikbaar?'. De cursus is bedoeld voor tandtechnici, KPT-ers en tandprothetici. Uiteraard genieten leden van de VLHT en hun medewerkers voordelen!

Samenvatting
Digitalisering is al jaren lang een fenomeen dat niet meer weg te denken is uit onze tandtechnische branche, maar de laatste tijd is deze omslag in een stroomversnelling terecht gekomen.
Al jaren zijn we gewend aan de digitalisering van het kroon- en brugwerk, maar nu is ook de prothetiek begonnen aan een flinke opmars in de digitale wereld, het is niet meer de vraag of u in moet stappen, maar wanneer.
Deze hele omslag van productie, kennis en mogelijkheden betekent niet alleen veel voor uw dagelijkse productie en personeel, maar ook voor uw hele bedrijfsvoering.
Tijdens deze presentatie wil VLHT-lid Germen Versteeg u graag meenemen in de mogelijkheden die op dit moment beschikbaar zijn maar ook welke innovaties er nog staan te wachten. Maar ook wil hij bespreken hoe u uw laboratorium klaar maakt voor de toekomst en wat de voor- en nadelen zijn van bepaalde keuzes.
 
CV Germen Versteeg
Germen Versteeg heeft in 2011 zijn opleiding aan de DHTA afgerond als algemeen tandtechnicus en heeft zich daarna gespecialiseerd in de tandprothetiek. In 2015 is Germen afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als tandprotheticus.
De afgelopen jaren was Germen al werkzaam als operationeel manager bij 4dental en daarnaast was hij verbonden als tandprotheticus aan het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.
Vanaf maart 2015 heeft hij zijn eigen digitaal tandtechnisch laboratorium DTL Mediaan, waarin de gehele workflow voor zowel kroon- en brugwerk als prothesen digitaal is ingericht. Tevens is Germen werkzaam als tandprotheticus in Mediaan Clinic, een verwijspraktijk voor kaakchirugie, implantologie, restauratieve tandheelkunde en prothetiek.
 
Datum, tijd, locatie
De vakcursussen worden centraal in het land gehouden, op een doordeweekse dag. De cursus duurt van 19.30 tot meestal 21.30 uur. Inloop met broodjes vanaf 19.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten. Deze cursus vindt plaats op donderdag 8 november 2018 bij de KNMT, Orteliuslaan 750 te Utrecht.

Kosten
Deelname aan de cursussen kost voor leden en hun medewerkers 35 euro. Niet-leden en hun medewerkers betalen 85 euro per persoon. Tarieven zijn exclusief BTW. Betaling achteraf op factuur.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door het formulier onder dit artikel in te vullen en daarna op 'verzenden' te klikken. Vergeet u niet in het laatste vak de namen van eventuele andere deelnemers in te vullen?

Bij overtekening hebben leden van de VLHT voorrang. Wacht u dus niet te lang met aanmelden.


Velden met een * zijn verplicht.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.