Terug

Bent u al klaar voor 26 mei 2021?

Woensdag 26 mei 2021 komt steeds dichterbij. Dat is de datum dat u aan de nieuwe regels inzake medische hulpmiddelen moet voldoen. Één van de eisen is dat u een kwaliteitssysteem hanteert. Binnen de VLHT kennen we de Code van de Tandtechniek als kwaliteitssysteem. Alle leden hebben deze code enkele jaren geleden al ontvangen. Nieuwe leden ontvangen de code als onderdeel van de ledenmap.

U kunt dus de Code van de Tandtechniek als kwaliteitssysteem implementeren in uw bedrijfsvoering. Om het u gemakkelijk te maken hebben we een werkbestand ontwikkeld, waarmee u de code eenvoudig puntsgewijs kunt doornemen en kunt markeren welke aspecten van de bedrijfsvoering nog verbetering behoeven. Dit vergt wel wat tijd en inspanning, gaat u hier dus tijdig mee aan de slag.

U kunt hier klikken voor meer informatie over de MDR, de Code van de Tandtechniek en het werkbestand.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.