Terug

Tandartsen hervatten werkzaamheden

Het zal u niet ontgaan zijn dat tandartspraktijken sinds 20 april hun werkzaamheden weer opstarten of plannen dat te gaan doen. Niet alle praktijken zullen direct weer open gaan en in eerste instantie zal het vaak mondjesmaat zijn. De patiënten zullen ook aan het idee moeten wennen en weer afspraken moeten (willen) maken.

Wat betekent dit voor onze laboratoria? Wij denken dat er in het begin wat meer reparaties aangeboden zullen worden. Daarna zal het overige werk ook langzaam weer wat meer worden.
Wij denken echter dat het nog tot na de zomer kan duren voordat we weer van een normaal aanbod in het techniekwerk kunnen spreken. De financiële druk op onze bedrijven zal dus nog flink oplopen. Kijk daarom nog eens goed op onze website, wat de mogelijkheden zijn voor financiële ondersteuning en de financiële planning.

DE VERENIGING VAN LABORATORIUMHOUDENDE TANDTECHNICI (VLHT) IS IN 1932 GOEDGEKEURD BIJ KONINKLIJK BESLUIT EN HEEFT TOT DOEL HET BEVORDEREN VAN DE PROFESSIONELE BELANGEN VAN DE ONDERNEMINGEN IN DE TANDTECHNISCHE BRANCHE IN NEDERLAND IN HET ALGEMEEN EN VAN DE LEDEN VAN DE VERENIGING IN HET BIJZONDER.
2020 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.